ثبت درخواست سریع تعمیر
  • +98-9124433425
  • همه روزه از ساعت 8 صبح الی 10 شب

راهکارهایی برای جلوگیری از تعمیرات یخچال

نحوه جلوگیری از تعمیرات یخچال

انجام این مراحل مربوط به تعمیر و نگهداری یخچال تا حدود از خرابی بیشتر یخچال ها جلوگیری می کند.

چند دقیقه روی خواندن این مقاله وقت بگذارید تا یخچال شما به صورت دقیق و بی عیب کار کند. شاید باور کردنی نباشد اما انجام این چند مرحله تعمیر و نگهداری یخچال مانع از تقریبا 100 درصدی خرابی یخچال شده و نیاز به تماس با تکنیسین های خدماتی را از بین می برد. این مراحل را انجام دهید تا دیگر نگران فاسد شدن غذا، زمان کار نکردن یخچال و تعمیر آن و دیگر مشکلات از این قبیل نباشید و تا حدی زیادی هزینه های مربوط به تعمیر یخچال و تعویض قطعات آن را کاهش دهید.

در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه یخچال خود را بدون سروصدا و دردسر نگه دارید. همچنین بررسی می کنیم که وقتی مشکلی رخ می دهد چگونه آن را بررسی کنید.

مرحله 1: کویل های کندانسور یخچال را تمیز کنید

condaser coils

کندانسور یخچال همان رادیاتور خنک کننده گاز (مبرد) یخچال می باشد. این سیم پیچ های مسی بسته به نوع یخچال در قسمت پایین یا پشت آن وجود دارند. برای دسترسی به سیم پیچ پایینی باید مشبک محافظ آن را جدا کنید.

هنگامی که کویل ها(سیم پیچ ها) با خاک و گرد و غبار بسته شده اند ، نمی توانند گرما را به طور موثر آزاد کنند. که باعث می شود کمپرسور شما با استفاده از انرژی بیشتر کار کند و عمر یخچال را نسبت به آنچه که طراحی شده است کاهش می دهد.

این سیم پیچ ها را به وسیله یه برس یا مسواک به آرامی تمییز کنید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود. در هنگام تمیز کردن مراقب باشید به قسمت های دیگر یخچال آسیب نرسانید.

نکته : قبل از انجام هر گونه کار حتما آن را از برق خارج کنید.

 

مرحله دوم: فن کندانسور یخچال را تمیز کنید

fans

این فن ها برای کمک به خنک کردن کویل ها ، هوا را در داخل سیم پیچ ها به گردش در می آورند. در بعضی مواقع ، کاغذ ، خاک ، گرد و غبار و حتی موش ها می توانند درون پنکه مکیده شده و آن را متوقف کنند.

تیغه های فن را با برس و یا وسیله مناسب تمیز کنید تا هوا بتواند آزادانه در میان آنها حرکت کند.

نکته : فن را روغن کاری نکنید. روغن باعث جذب خاک و ایجاد مشکلاتی می شود.

 

مرحله 3: واشر درب یخچال را پاک کنید

gasket

واشر درب را مرتباً با آب گرم و اسفنج پاک کنید. از مواد شوینده استفاده نکنید زیرا می تواند به واشر آسیب برساند.

 

شربت ، ژله یا هر چیز چسبنده دیگری که در قسمتهای جلوی یخچال شما قرار دارند می توانند خشک شده و واشر را به قاب بچسباند. که باعث نشتی هوا می شود. که حتی در بعضی مواقع با باز کردن درب یخچال باعث پارگی واشر شود. واشر را تمیز نگه دارید و هوای خنک را در یخچال نگه دارید.

مرحله 4: منافذ فریزر را پاک کنید

air

بسته های غذایی را دور از دهانه های هواکش قرار دهید و مسیر بازگشت هوا را ازاد بگذارید.

برای کمک به صرفه جویی در مصرف انرژی ، فریزر خود را حدود سه چهارم پر کنید تا هوای سرد حفظ شود و هوا داخل آن گردش داشته باشد.

مرحله 5: کنترل های دمای یخچال را روی تنظیمات میانی تنظیم کنید

تنظیم مطلوب دمای یخچال بین 38 تا 42 درجه فارنهایت است و برای فریزر ، بین 0 تا 10 درجه می باشد.

این مرحله لزوماً از تعمیر جلوگیری نمی کند، اما با تنظیم در حالت متوسط، عمر یخچال را افزایش و این باعث کاهش صورتحساب برقی نیز می شود.

 

نتیجه گیری : 

انجام این مراحل تا حد زیادی مانع از خرابی یخچال می شود اما در طول زمان ممکن است یخچال ها نیاز به سرویس و تعویض قطعات داشته باشد که به دلیل سنگینی امکان جابجایی وجود ندارد و یا خیلی سخت خواهد بود.

اگر در تهران سکونت دارید تیم همتا تعمیر اماده ارئه خدمات  تعمیر لوازم خانگی می باشد. کافی است برای انجام تعمیر یخچال در منزل فرم ارسال درخواست را پر نمایید.

مقالات آموزشی

 image hamta web

تعیین زمان توسط شما

 image hamta web

اعزام سریع تعمیرکار

 image hamta web

تعمیرکاران خبره

 image hamta web

با کمترین هزینه

 image hamta web

گارانتی خدمات

 image hamta web

تهیه قطعات مورد نیاز